Bygg en walk in closet

Tänk dig att ha en walk in closet. På morgonen går du bara in i din härliga garderob och kan enkelt plocka fram dagens outfit. Så här bygger du din walk in closet.

Walk in closet

En walk in closet är en stor garderob som du kan gå in i. Kavajer, klänningar och byxor är upphängda på galgar. Dina strumpor och sockor ligger i fina lådor. Allt har sin plats och det är lätt att hitta bland kläderna. Ungefär som på bilderna i modemagasinet Elle: snyggt, luftigt och allt är i ordning.

Bygga

När du ska bygga din walk in closet måste du naturligtvis utgå från det rum du har att tillgå. Eller så tar du ner en vägg för att kunna bygga din garderob. Börja med att göra flera olika skisser. Det är smart att titta hur andra har byggt sin walk in closet. Vill du ha en stor spegel på golvet eller på väggen? Ska skorna vara synliga eller i skåp? Vill du få plats med en fåtölj? Ställ dig frågan hur du vill använda din klädgarderob, så kommer du lättare kunna bygga en riktigt fin walk in closet som du kan njuta utav under många år framöver.