Ställ om till nya vanor på semestern

På semestern ska du njuta och slappna av. Det är då du kan återställa dig själv, reflektera och få samla energi. Det är också ett ypperligt tillfälle att slå två flugor i en smäll och göra någonting gott för både kropp och själ. Det är enklare att ställa om sin livsstil och skapa nya vanor när allting sker på dina villkor.

Ta det lugnt och stressa inte

Att göra något gott för kropp och själ, betyder inte att du behöver göra semestern till ett stenhårt träningsläger. Minska stress och maximera avkoppling bör alltid vara målet. Men att åtminstone påbörja lite nya goda vanor, och kanske avvänja sig från dåliga, kan leda till en mycket bättre semester och massor av långsiktiga fördelar.

Kosten är en sådan sak som du kan göra enkla och snabba justeringar i. Kanske vet du att din nuvarande kost saknar vissa viktiga vitaminer och mineraler – då kan naturliga kosttillskott vara en idé. Produkten Sea Formula innehåller ingredienser som gynnar din hälsa både utåt och inåt. Sea Formula innehåller kollagen och hyaluronsyra som stärker och återfuktar din hy. Vitamin C och selen bättrar på immunförsvaret och zink är bra för det mesta, till exempel för att skydda mot akne och inflammationer.

Yoga, konditionsträning och styrketräning

Om du ska träna men är lite ovan är det bra att börja med något du tycker är roligt – och i lagom mängd. Det viktiga med träning är att komma igång och att skapa en rutin. De flesta experter är överens om att träna lite grann men ofta, är bättre än att träna stenhårt oregelbundet.

Behöver du inspiration finns det massor av träningstips att hitta på Youtube eller i tidningar. Att utföra ett träningspass för nybörjare på Youtube är generellt enklare än att stå helt ensam i vardagsrummet. När du tränar med någon annan, om det så är digitalt eller på plats, brukar det göra hela upplevelsen roligare!